Söndag eftermiddag

Och så är det dags för helgen att ta sitt slut. Söndag eftermiddag här i Shanghai och jag har inte hunnit med någonting vettigt, nej stryk det, jag har inte hunnit med någonting den här helgen. Har precis ätit en sorts lunch/middag på Wagas och ska snart gå hem. Då blir det gymmet och sen blir det nog ett varmt bad med någon mysig film. Ja ni ser vilket spännande liv man har här! 
 
Igår virrade jag bort mig totalt påväg till Specialized affären, när jag listade ut att jag var vid Dapuqiao så valde jag att strunta i att gå dit och promenera runt i shopping centret där istället och stannade till på Subway för en Spicy Italian innan jag tog mig hemmåt. Spenderade 45 minuter på löpbandet, tittade klart på Make It or Break It (vad har jag att leva för nu?!), sen blev det inte så mycket mer spännande. Sprängande huvudvärk gjorde så att jag somnade runt 9.30pm. 
 
Imorse skypeade jag med pappa lite snabbt, tittade på Rat Race, spelat the sims och varit på Wagas. Tråkigt. Nu ska jag som sagt smälta maten och sedan gå till gymmet. Imorgon blir det jobb igen, förhoppningsvis är det lättare då vi får inte lite fler part-timers. Förra veckan var nog den stressigaste i mitt liv på jobbet. För lite anställda och för många gäster. Jisses. 
 
Hoppas ni haft en bra helg! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0