Sammanfattning

I lördags anlände jag till Shanghai. Landade 11am och möttes upp av Luke med världens sötaste panda på Pudong International Airport. Vi tog snabbtåget och sedan tunnelbanan till Shanghai Railway Station vilket är stationen jag bor vid. När jag kom fram till hotellet fick jag göra check-in, fotograferas för ID kort, hämta min kostym och checka in i mitt nya hem. Zarina och Claire två tjejer från LRJJ bodde fortfarande kvar här så hade rommies i några dagar. 
 
Lämnade av väskan på rummet och mötte sedan upp Luke igen och vi drog till Pizza Hut på Nanjing rd där jag åt en frukost/lunch/middag. Där ifrån åkte vi till Shanghai Brewery och mötte upp hans vänner och tog varsin drink. För mig blev det en tidig kväll och tog tunnelbanan hem redan 7pm. Väl hemma bestämde sig tjejerna för att gå ut men jag ville stanna inne på grund utav jetlag. Tittade lite på Criminal Minds innan jag somnade. 
 
Första dagen var i söndags. Blev guidad runt hotellet och fick träffa alla viktiga inom Food&Beverage department. Sen på kvällen åkte Zarina hem och jag och Claire drog till Starbucks. Så inget speciellt hände. 
 
I måndags blev första riktiga jobbdagen i restauranten, är typ en supervisor för servitörerna. Hur som helst trivs jag väldigt bra och har härliga kollegor. Får mycket tid att öva på min kinesiska nu då det fortfarande är Kinesiska nyår och inte speciellt många bor på hotellet. 
 
Har också varit på gymmet en hel del vilket är fantastiskt fint! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0