It's time to say goodbye to February

Idag är det sista dagen av februari och imorgon går vi in i mars. Känns det inte som att tiden går fasligt fort? Ärlig talat så har tiden bara flygit förbi sen jag flyttade till Shanghai. Det känns som att det var igår jag anlände till Pudong International Airport och blev upphämtad av min skola. Men nej, det var sex månader sedan! 
 
På den här korta tiden har jag hunnit med att avsluta min första semester på Les Roches Jin Jiang och bestämt mig för att flytta igen i Juli, besökt Beijing, Xi'An, Dibba och Dubai, jag har börjat ett Traineeship på InterContinental, förbättrat min Kinesiska, träffat nya och gamla vänner, gjort Wadi Bih Run i Oman öknen och viktigast av allt: Växt som person.
 
Imorgon är det fredag vilket för mig betyder (hoppas jag!) en datenight med någon härlig film i badkaret. Jag älskar att bada och tar vara av varenda sekund nu då det var så himla länge sen jag hade den möjligheten. Resten av helgen har jag inga stora planer: träna och förhoppningsvis träffa Luke och kanske Cedric som precis anlänt till Shanghai. Något annat jag verkligen vill göra är att gå ut och ta lite bilder. Måste bli bättre på att använda min älskade Nikon. Den har hamnat lite i skym undan. 
 
Och förresten? Idag fick jag min första lön! Hur fantastiskt är inte det? Jag känner mig så vuxen nu. Eller inte. Hur som helst är jag glad över att ha kontanter till hands så jag slipper ta ut pengar!

shanghai_136_copy_50a851cbddf2b31d4e005ea1.jpg


Kommentarer
Postat av: Hanna

Det har alltid känts för mig som att tiden går lite snabbare i Shanghai än i övriga delar av världen.. konstigt det där hur dagar och månader bara flyger fram!

2013-03-02 @ 06:31:12
URL: http://hemmahoshannablogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0